Wijs West Amsterdam, kidsproof hotspot

1

Het is zomervakantie en de kinderen willen naar de film Casper en Emma. We gaan naar de bioscoop bij De Hallen, om de hoek ligt een populair kindvriendelijk café waar we eerst even langs gaan. Sinds mijn blog over kidsproof plekken in Amsterdam online kwam, wilde ik al een kijkje nemen bij Wijs West in Amsterdam. Onder deze blog kwam namelijk de tip om dit café eens te bezoeken. Wij gaan op stap en komen bij deze winkel terecht! In dit artikel onze bevindingen.

Wijs West-Amsterdam-kinderen-kidsproof-hotspot-west

Inhoudsopgave

Wijs West Amsterdam

Hierboven beschreef ik Wijs West al met verschillende termen: restaurant, café, winkel. Maar wat is het? Op de website lees ik: broodjes, cappuccino, gezonde hapjes en sapjes, een speelruimte, kinderspeelgoed, cadeaus, workshops, een kinderkapper en nog veel meer.

We komen de winkel binnen en de kinderen zijn direct verdwenen. Dochter bekijkt de leuke producten, zoon staat al in de speelruimte. Ideaal gedaan trouwens, de speelruimte is naast de tafels maar er staat een hek omheen. Kids kunnen dus heerlijk spelen zonder dat ze per ongeluk tegen tafels aan lopen.

Wijs West-Amsterdam-kinderen-kidsproof-hotspot-west Wijs West-Amsterdam-kinderen-kidsproof-hotspot-west

Kindvriendelijke hotspot

Wijs West is meer dan kindvriendelijk! Een speelhoek, knutselspullen, kinderyoga, kinderkapper en Engels voorlezen is een greep uit de mogelijkheden van deze winkel! Toen wij er waren zaten er ook aan aantal andere moeders. De kinderen waren gezellig samen aan het spelen, de moeders genoten van de rust om hun heen, de koffie en de heerlijke broodjes!

Ook leuk: er is een winkelgedeelte. Terwijl jouw kind lekker aan het spelen is shop jij een nieuwe outfit voor je baby of peuter. En is er een verjaardag binnenkort, dan vind je vast en zeker een leuk cadeau!!

Wijs West-Amsterdam-kinderen-kidsproof-hotspot-west

IJsjes van IJsmanschap

Een van de eerste dingen die opvalt zijn de ijsjes van IJsmanschap. Zij maken ijsjes met speciale ijsmachines, waardoor de ijsmix in minder dan twintig minuten bevriest. Mocht je het ijsje te kaal vinden, je kan het laten bekleden met chocolade of nootjes. Verder staat er heel wat op het menu: salades, smoothies en taarten onder andere. Eet je geen suiker of gluten? Er zijn allerlei mogelijkheden om hier toch te lunchen!

1 reactie
  1. Sheila zegt

    Oh wat een super tip. Mijn zwager woont in Amsterdam. Ik ga deze tip opslaan voor een volgend bezoek. Klinkt echt geweldig!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.