Gezien: Superjuffie de Film

0

We bekeken een aantal weken geleden de trailer van Superjuffie en onze 3 meiden waren meteen dolenthousiast. Een juf die krijt eet en dieren helpt, oink? Daar wilden ze wel meer van weten. Hoe leuk Superjuffie de Film is deel ik in deze blog.

Voor ons was Superjuffie onbekend, maar anderen kennen Superjuffie wellicht al van de gelijknamige boekenreeks van de auteur Janneke Schotveld. Deze film is de eerste verfilming van deze succesvolle boekenreeks.

Superjuffie de film

Kids Weekend bij Kinepolis

Afgelopen weekend was het zover, we gingen naar het Speciale Kidsweekend in Kinepolis Breda. De film begon stipt om 11 uur, maar daarvoor kon je nog deelnemen aan een aantal leuke kinderactiviteiten. Zo was er een kleurhoek, een hoek om een aantal raadseltjes op te lossen, een springkasteel en nog andere leuke doe-activiteiten.

Iedereen vond wel iets dat hem of haar aansprak. Onze kinderen vonden de vallende leeuwenstaarten het super coolste! Een van de dochters achter de knopjes, ééntje bij de staarten en dan om ter meest vallende staarten vangen: hilarisch. Dat halfuurtje voor de film vloog echt voorbij.

Superjuffie de film

Onze kinderen gaan wel vaker naar de film en meestal kunnen de jongste twee na een uurtje  niet meer zo goed stilzitten. Ze zitten dan te friemelen en alleen maar te draaien en keren op hun stoel. Niet dat dat de anderen bezoekers stoort, maar als ouder vind je dat dan wel vervelend.

Bij Superjuffie hadden we dit probleem niet. Ze waren zo mee met het verhaal dat ze vergaten dat ze al zolang stil zaten op hun stoel, super toch?

Superjuffie de film

Superjuffie de film, wat vonden de kids ervan?

De film is heel erg leuk gebracht en spreekt de kinderen erg aan. Een coole juf die dingen verbergt van de directeur en hulp krijgt van leerlingen bij een aantal gevaarlijke opdrachten. Wie wil daar nu niet het fijne van weten? Ook voor de ouders is het een leuke film, je kan je kids met veel plezier vergezellen bij deze uitstap.

Superjuffie de film is in één woord SUPER! En zo’n Kids weekend bij Kinepolis maakt het voor kinderen nog leuker want dan heb je er nog leuke randanimatie bij. Hou zeker de website van kinepolis.nl in de gaten.

Bekijk ook andere leuke uitjes voor gezinnen en de Uitvindfabriek is in Breda.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.