Getest: Sea Life Oberhausen met kinderen

0

Hoe leuk is Sea Life met kinderen? Bloggers Anouk en Karlien waren er met hun kinderen. Zij delen hun ervaringen bij Sea Life Oberhausen! 

Na de kassa (koop de tickets hier online) kom je direct terecht in een mooie onderwaterwereld, er is veel te zien! Je volgt hierbij een vaste route, die op bepaalde punten wel wat krap is (zeker met een buggy of kinderwagen). Sea Life Oberhausen heeft meer dan 5.000 soorten dieren. De peuter reageerde op deze manier: VISJES, mooooi! En dan zette hij een sprint in naar de volgende VISJES, moooooi!

De oudere kinderen kijken hun ogen uit: grote en kleine vissen, allerlei kleuren, zeepaardjes, kwallen, zeesterren. Midden in de route is een groot aquarium waarin allerlei vissen zwemmen, die net op dat moment gevoerd worden. De roggen zwemmen op hun zij, waardoor je goed hun bijzondere onderkant kan zien.

Sea Life Oberhausen

Het bezoek aan Sea Life Oberhausen is op momenten wel spannend voor de kinderen, want sommige vissen steken hun kop echt boven het water uit. Hierdoor sta je als (kleiner) kind opeens oog in oog met de vissen.

Verderop komen we bij de tunnel uit, waar de vissen boven je zwemmen. Het ziet er prachtig uit, maar het is ook nog wel spannend. Je wandelt letterlijk onder de haaien door. Na de tunnel volgt een ondiep bad, met een kleiner tunneltje waar de kinderen onderdoor kunnen kruipen na een soort koepel in het midden van het aquarium. Je zit er dus letterlijk midden in. Erg leuk gedaan, mijn zoontje vond dat super.

Sea Life Oberhausen

Dit vonden wij van Sea Life Oberhausen

Zoals gezegd, mijn peuter had haast. Op zijn kleine benen rende hij het gebouw door. Prachtig vond hij het, dat wel! De oudere kinderen hadden veel meer geduld, en die zijn er 2 uur geweest. Vonden we Sea Life leuk? Ja, het is echt een mooi gebouw, er is veel te zien en het is op een hele leuke manier neergezet.

Het leukste onderdeel van Sea Life was de tunnel, waar je onderdoor loopt. Aan het eind van de tunnel is een trap omhoog en dan kan je vanaf boven in het aquarium kijken waar je eerst onderdoor liep.

Sea Life Oberhausen

Sealife is niet geschikt voor een hele dag uit, maar er zijn wel allerlei combinaties mogelijk. Met Legoland Oberhausen, of het grote zwembad dat naast Sea Life zit. En er zit bijvoorbeeld ook een trampolinepark. Lees al onze tips voor wat je doet in Oberhausen. – Koop hier je tickets alvast

Dit is allemaal naast het winkelcentrum Centro, waar buiten veel leuke terrasjes zijn. En je kunt er natuurlijk uitgebreid shoppen. Ook qua toegangsprijs is een combinatie met Legoland interessant!

Wat vond jij van Sea Life Oberhausen?

Sea Life Oberhausen
Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.