Middelburg met kinderen | 7x Kinderuitjes!

0

Een dagje naar een stad? Dan is Middelburg met kinderen zeker een leuke optie. En ook als je op vakantie in Zeeland bent is het een aanrader om hier eens naartoe te gaan.

Verschillende bloggers van Reistipsmetkids waren al eens in Middelburg en in deze blog delen we alle tips voor deze Zeeuwse stad!

Doen in Middelburg met kinderen

Kinderboerderij

Eerste tip is vooral leuk voor de wat jongere kinderen: de kinderboerderij. Zeker in de zomermaanden worden hier allerlei activiteiten georganiseerd. En natuurlijk zijn er de dieren en er is een grote speeltuin.

Lunchen bij Kloveniersdoelen

Je gaat naar Kloveniersdoelen tijdens je bezoek aan Middelburg met kinderen omdat er een grote tuin is. Het eten is erg lekker en daarnaast zijn er allerlei speelmogelijkheden voor de kinderen.

De paraplu’s in de Reigerstraat

Leuk om gezien te hebben en eventueel leuk voor de foto’s op Instagram: de Reigerstraat in Middelburg. Deze hangt vol met kleurrijke paraplu’s en dat is een leuk en vrolijk gezicht. Andere tip is de Seegerstraat, met allemaal vlaggetjes en vogelhuizen.

Middelburg met kinderen

Lange Jan beklimmen

Een tip voor Middelburg met kinderen voor de mensen zonder hoogtevrees. Beklim de Lange Jan, de toren van de abdij. Na 207 traptreden kijk je over Middelburg en de omgeving uit. Het uitzichtpunt is binnen.

HoneyPie

Fijne plek om wat te drinken of te eten is HoneyPie. Hier zijn er allerlei soorten taartjes en er is een speelhoek voor de jongere kids.

Zeeland stad

Mini Mundu

Mini Mundi is een klein pretpark met een buiten- en binnenspeeltuin, een speurtocht en er zijn een aantal leuke attracties. Bijvoorbeeld een rit in het treintje, een draaimolen en een kleine achtbaan.

Zeeuws Museum

Een beetje cultuur tijdens je dag in Middelburg met kinderen? Ga dan naar het Zeeuws museum. waar je het een en ander leert over de geschiedenis van de provincie. Voor de kids is er onder andere een kijkkamer en er zijn geregeld workshops.

Glowgolf

Leuk uitje als het regent is om te gaan minigolfen bij GlowGolf Middelburg. Dit is een Glow-in-the-Dark minigolf baan van 18 holes. Extra leuk zijn de drie-dimensionale dieren.

Indoor Karting Middelburg

Laatste tip voor Middelburg met kinderen: je kan hier indoor karten. Dit is op een 550 meter lang indoorcircuit!

Verder lezen?

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.