Miami met kinderen

0

Miami met kinderen: is dat een aanrader en wat is er te doen? Wij vinden dat je er zeker heen moet als je in Florida met het gezin bent en delen onze tips.

Ongelooflijk dat ik deze blog Nu pas schrijf. Nu ik mijn website ruim 2 jaar heb en dagelijks mensen inspireer met mijn blog over Florida met kinderen. Goed, liever te laat dan nooit. Dus hier komt het hoor, mijn tips voor Miami met kinderen.

Stedentrip Miami met kinderen

Na vier dagen Atlanta vliegen we terug naar onze laatste bestemming: een korte stedentrip in Miami. We verwachten niets van de stad, hebben wat minder goede verhalen gehoord.

Het makkelijkst is het boeken van een kamer in het hotel op het vliegveld, wij zaten in het Miami Intl. Airport Hotel. We zijn al vrij vroeg op de dag in ons hotel en nemen vervolgens de bus naar Miami beach.

Miami verbaast ons enorm, in de positieve zin. Wat een leuke stad en wat een leven. Het is dat maar twee dagen hebben, liever waren we een aantal dagen langer gebleven. Overal zijn leuke restaurants en als je meer tijd hebt kan je mooie architectuur bewonderen.

In de avond eten we bij een Italiaans restaurant. De hele bediening bestaat uit Italianen en baby wordt direct meegenomen en aan iedereen voorgesteld. We vergeten deze mooie situatie niet snel meer.

Doen in Miami met kinderen

Ocean drive

Wandelen langs deze beroemde Art Deco-strip is sowieso al een aanrader. Als je de boulevard bij Ocean drive langs wandelt kom je vanzelf een aantal kleine speeltuinen tegen.

Childern’s museum

Daarnaast is het Children’s museum een leuke kinderactiviteit als je in Miami bent. Het is een enorm creatieve plek en het stimuleert kids om creatief aan de slag te gaan.

Frost Museum of Science 

Een interactief museum, dat doet het altijd goed bij kinderen en hun ouders. Kinderen maken op een leuke en leerzame manier kennis met wetenschap.

Wynwood Walls

Een gratis openluchtmuseum, dat is Wynwood Walls. Je treft er muurschilderingen van bekende kunstenaars aan.

FunDimension

In een voormalig pakhuis is een enorme arcade gebouwd. Met onder andere een 7D-film (!) botsauto’s en lasergamen.

Crandon Park

Wil je naar het strand maar zoek je de rust? Ga dan naar Crandon Park, waar je onder andere een speeltuin treft.

Verder zuidelijk kom je aan in het Bill Baggs Cape Florida State Park. Hier kunnen kinderen en hun ouders naar boven klimmen. Let op: er geldt een minimumlengte.

Dierentuin

Als je het even niet weet en de kinderen willen wel op stap, dan is de dierentuin altijd een goed idee. Zo ook de Miami Zoo. Het is de enige subtropische dierentuin van Amerika en je komt er daarom dieren tegen die je in andere Amerikaanse dierentuinen niet snel ziet.

Seaquarium

Nog niet voldoende dieren gezien? Dan is het Miami eaquarium een leuk uitstapje. Er zijn onder andere zeehonden, dolfijnen, zeeschildpadden en pinguïns.

Flamingo park

In het Flamingo park vind je onder andere een zwembad en een waterspeelplaats. Ook is er een normale speeltuin.

Venetian Pool

Zijn je kinderen 3 jaar of ouder? Dan mag je het prachtige zwembad Venetian Pool bezoeken! Het is een prachtig zwembad, wellicht een van de mooiste van Miami. Ben je met een eigen auto? Je kan er gratis parkeren.

Thriller Miami Speedboat Adventures

Zijn de kinderen 3 jaar of ouder en wil je meer van Miami zien zonder te moeten lopen? Dan is de Thriller Miami Speedboat Adventures een leuke, en snelle en spannende, tour.

Fietsen door South Beach

Mega leuk is het om te fietsen in een buitenlandse stad met de kinderen. Voordeel is dat het ook nog eens sneller gaat dan wandelen met de kleintjes. Huur een fiets en verken South Beach op die manier!

Overnachten in Miami met kinderen

Als je naar Miami gaat met het gezin dan blijf je er waarschijnlijk langer dan een dag. Waar je fijn kan overnachten? Dit zijn een aantal tips:

Meer steden in Amerika? Lees over San Francisco met kinderen.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.