Kindvriendelijke vakantie Spanje: gezinsvakanties

0

Je wilt op een kindvriendelijke vakantie Spanje met het gezin. Je zoekt naar leuke opties voor een gezinsvakantie in Spanje. Ik deel mijn tips voor leuke bestemmingen in Spanje met kinderen.

Bekijk direct de vakanties naar Spanje

Gezinvakantie, een kindvriendelijke vakantie Spanje

Spanje is ontzettend groot, er zijn prachtige steden, mooie stranden en heerlijke eilanden. Daarom is het lastig kiezen over de bestemming waar je heen gaat. Dit gezin ging bijvoorbeeld op een roadtrip naar Spanje, waardoor ze op meerdere plekken zijn geweest. Ik deel mijn favoriete plekken voor een vakantie naar Spanje.

Mallorca met kinderen

Afgelopen december was ik met mijn zus en mijn peuter op Mallorca en ik ben nog steeds zo verrast over dit eiland. Het eiland is zo divers! Wij verbleven in de hoofdstad Palma en zijn met de bus twee keer naar andere plekken op het eiland geweest. Mallorca heeft prachtige stranden, mooie dorpen en fantastische natuur. Ik zette de kindvriendelijke hotels op een rij.

Canarische eilanden met kinderen

De Canarische eilanden zijn zelfs in de winter een zonnige bestemming voor een gezinsvakantie. Natuurlijk, geen temperaturen als in Thailand of op Curacao maar het is nog steeds aangenaam. Mijn eerste bezoek aan de Canarische eilanden volgt nog, dat is komende winter. Mijn zus gaat op Tenerife wonen! Nies was met haar baby op Tenerife en heeft haar tips daarover gedeeld. Sylvia woont het grootste gedeelte van het jaar op Lanzarote en deelde haar tips. Anniek is al vaker op Fuerteventura geweest en deelt haar tips.

Malaga en Marbella

Helemaal in het zuiden van Spanje, het vasteland dan, liggen de steden Malaga en Marbella. De steden liggen in Andalusië. Voordeel van dit gebied is dat er prachtige dorpjes en steden zijn en daarnaast is er voldoende zon, zee en strand. Ook vind je veel kindvriendelijke accommodaties van Nederlandse eigenaren.

Catalonië met kinderen

De stranden van de Costa Brava, steden als Barcelona en Girona en berggebieden. Heel wat afwisseling dus in Catalonië! Daarnaast kan je de Costa Brava ook nog (redelijk) goed per auto bereiken. Mijn voorkeur gaat uit naar een vakantie in de april of mei maand. Het is dan nog niet zo warm en nog niet zo druk.

Bekijk direct de vakanties naar Spanje

Wat is jouw ideale plek voor een kindvriendelijke vakantie Spanje?

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.