7 kindvriendelijke restaurants Haarlem

0

Zoek je naar kindvriendelijke restaurants Haarlem? Wij hebben er in de afgelopen jaren heel wat ontdekt! In dit artikel deel ik mijn favoriete restaurants in Haarlem met kinderen.

Favoriete kindvriendelijke restaurants Haarlem

Meneer Paprika zit in het centrum van Haarlem en is een topper met kids voor ontbijt, lunch en alles daartussen. Middenin het café staat een enorme houten treinbaan en ook is er heel veel ander speelgoed. Ideale onderbreking van je dag in Haarlem met de kinderen.

Bistro BIS zit in de kleine Houtstraat, tussen alle leuke winkels middenin het centrum van Haarlem. Erg kindvriendelijk want inclusief een kelder die is ingericht als speelhoek. Je kan door glasplaten naar beneden kijken en je kinderen in de gaten houden.

Haarlem Oerkap-stadsstrand-strandtent-blog-kinderen

Oerkap is een stadsstrand in Haarlem, dichtbij het station. Hier kom je voor zand, pizza en een relaxte sfeer. Er is veel aandacht voor de kinderen en de kids mogen lekker rennen. Een ideale plek voor de mooie dagen!

Ook vlakbij het station, maar dan richting Haarlem-Noord zit dit café bij het museum Het Dolhuys. Ideaal met kinderen want een groot terras, nooit echt druk en een fijne speelhoek.

In de bibliotheek van Haarlem is een kleine café met perfecte koffie. Een heerlijke plek met kinderen want in de bibliotheek is veel te doen en je zit er ook nog eens goed. Het terras buiten is fantastisch met mooi weer, je kind heeft alle ruimte om rond te rennen.Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.