Kindvriendelijk hotel Kos: Peridis family resort

0

Roxanne was met haar gezin (inclusief peuter) op vakantie naar het mooie Griekse eiland Kos. De vakantie op Kos met kind verliep helaas wat anders dan ze wilden. Ze kregen allemaal de griep. Een ding konden ze daarom wel goed doen: hun hotel testen. Zij deelt hun ervaringen met een kindvriendelijk hotel Kos.

We gingen op vakantie naar Kos met peuter en hoopten dat we veel van het eiland zouden zien. Helaas hebben wij niet veel van het eiland gezien omdat we allemaal de griep kregen. We hebben in totaal één dag rondgereden.

Kos met kinderen

Kindvriendelijk hotel Kos

De rest van de vakantie hebben wij vooral op ons resort door gebracht. Dit was het Peridis family resort. Als je naar een plek op zoek bent waar alles is voor de kinderen maar wat toch kleinschalig is is dit perfect. Je kan er buggy’s lenen, de babyfoons zijn er, er staat een bedje klaar voor de kleine met een dekentje en speeltje erin. Dat was erg leuk.

resort Kos met kinderen

In het appartement staat een kinderstoel klaar en op aanvraag kan je antislip matjes krijgen voor in bad. Wij hadden een appartement met twee badkamers en twee slaapkamers. Het is niet groot maar genoeg voor ons vijven. Er is een speeltuin buiten en een binnen. Iedere dag is er een kidsclub waar ze veel verschillende dingen doen. Van kleuren tot aan dansen en spelletjes. Er zijn 2 zwembaden, één daarvan is speciaal voor de kinderen.  Dit zwembad is met glijbaan, luchtbedden en opblaas krokodillen. Het andere zwembad is het diepe zwembad waarbij ook nog een klein kinderbadje zit weer met glijbaan. Als je niet wilt dat je kind uitglijdt bij het zwembad zijn deze speciale sokken ideaal.

Peridis family resort is zeker een aanrader als je zoekt naar een kindvriendelijk hotel Kos.

Het restaurant bedient overdag langs het zwembad en je kan er ’s avonds gezellig en goed eten aan het zwembad. Wat wij ook heel fijn vonden was de roomservice. Toen mijn zoontje koorts had en wij besloten thuis te blijven hebben we roomservice besteld. Als ik dan min punten moet noemen is het dat de kamers erg gehorig zijn wat in de middag als je kleintje moet slapen vervelend kan zijn.

kidsclub Kos

Tips voor Kos met kinderen

Wij waren niet veel buiten het resorts geweest, maar ik heb nog wel wat tips voor Kos met kinderen, bekijk daarvoor ook dit artikel. Als je niet van door de bergen rijden houdt is Kos misschien niet ideaal. Je moet namelijk over een berg om van de ene naar de andere kant te komen. Ik heb die dag dus ook vaak met samen geknepen billen in de auto gezeten, want ik houd er helemaal.niet van.

Wij zijn naar een prachtig strand geweest: Paradise beach. Het water is daar heel lang ondiep en dus geweldig om met de kinderen heen te gaan. Helaas vindt mijn kleine man het zand helemaal niets dus waren we snel weer weg. Mijn ouders waren ook mee en die raden het strand in Tigaki aan. Ze kwamen daar zo graag dat ze  volgend jaar samen nog een weekje gaan.

Lees ook de overige artikelen over Griekenland met kinderen

strandvakantie Kos met kind
Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.