Bezienswaardigheden New York met kinderen

2

In dit artikel deel ik vijf plekken bezienswaardigheden in New York met kinderen die hoog op mijn lijst staan.

Bezienswaardigheden New York met kinderen? Dit is de stad waar ik al jaren van droom. Echt van droom! Regelmatig kijk ik films en vlogs over New York. En zeker één keer per week zeg ik dat ik naar New York wil. Om de een of andere reden is het er nooit van gekomen om er daadwerkelijk heen te gaan. De droom om erheen te vliegen blijft en daarom de vraag: waarom niet met kinderen.

Lees ook over vliegen met kinderen, want dat is echt goed te doen!

Bezienswaardigheden New York

Bezienswaardigheden New York Central Park

Central Park is natuurlijk bekend als decor in heel veel films. Met je kinderen kan je er fietsen huren, varen, een ritje met een koets maken, voetballen of picknicken. De mogelijkheden zijn eindeloos, je bent in Amerika!

Bezienswaardigheden New York: Bronx Zoo

De dierentuin, dat is altijd goed met kinderen. En je bent even weg uit de drukte van New York Op woensdag kan je gratis naar binnen, je moet wel een vrijwillige donatie doen. Niet helemaal gratis dus, maar zo duur als je het zelf wilt.

Coney Island

Het bekendste pretpark van New York vind je op Coney Island. Daarnaast heb je hier strand (!), het New York aquarium en het hele jaar door diverse evenementen. Leuk met en ook zeker leuk zonder kinderen.

Toys ‘R’ Us

In het hart van New York een enorme speelgoedwinkel. Je kinderen kunnen zich hier de hele dag vermaken!

Speeltuinen

Misschien een vreemde activiteit in dit rijtje van bezienswaardigheden, maar ben je in New York, doe als een New Yorker. En hoe New York wil je het hebben: je haalt een coffee to go en gaat bij een speeltuintje zitten. Net als in Nederland raak je aan de praat met bewoners van de stad, waardoor je insider tips krijgt: de leukste bars, rooftops, winkels, uitjes en musea.

Volg mij op Facebook om op de hoogte te blijven! Bekijk alvast de vakanties naar deze Amerikaanse stad.

2 Comments
  1. Frederique zegt

    Leuk zeg. Ik ben nooit in New York geweest maar ik hoor er vaak over dat het echt een leuke stad is om met kinderen te verkennen.

    1. Karlien zegt

      Ik ben ook heel benieuwd, wellicht gaan we volgend jaar naar New York in combinatie met Sint Maarten.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.